034portal na udaru politike – požeški gradonačelnik Vedran Neferović (HDZ) tjelesno napao njihovog novinara | Pleter Portal


28. 05. 2018. 9:54:50   IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online

034portal na udaru politike – požeški gradonačelnik Vedran Neferović (HDZ) tjelesno napao njihovog novinara

Gradonačelnik grada Požege, gosp. Vedran Neferović, iz za sada neutvrđenih razloga, tjelesno je napao novinara 034 Portala, Mladena Mirkovića, danas (12.5.) oko 10:50 sati, prenosi 034portal.

Do incidenta je došlo na press konferenciji sazvanoj radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri. Novinar je došao na navedenu konferenciju ranije te je ostao sam s gradonačelnikom kojom prilikom je došlo do napada u prostoru Gradske vijećnice. Gradonačelnik je Mladena pritsnuo uza zid, te lupio glavom od zid nakon čega ga je udarcima nogom izgurao iz gradske vijećnice kojom prilikom je Mladen umalo pao niz stepenice, dok su za vrijeme incidenta zaposlenice gradonačelniku vikale da to ne čini.

Mladen je uspio reći kako mu je uz udarce Neferović prijetio smrću, kako njemu, tako i cijeloj redakciji 034 portala. “Kako sam se mogao obraniti kad ja imam jedva 60 kilograma, a on bar 100. Nisam se ni snašao, već sam bio na stepeništu. Bojao sam se da ću razbiti skupocjenu opremu”, govori vidno potresen novinar.

Mladen je nakon incidenta zatražio pomoć liječnika te će se opseg zadobivenih ozljeda znati nakon pregleda u OŽB Požega, dok je o cijelom događaju obaviještena policija koja obavlja očevid.

Autor:


NAJČITANIJE