Juniorska ekipa pleterničke Slavije postala prvak kvalitetne lige mladeži | Pleter Portal


22. 06. 2018. 7:44:34   IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online

Juniorska ekipa pleterničke Slavije postala prvak kvalitetne lige mladeži

Juniorska ekipa Slavije su prvaci kvalitetne lige mladeži, prenosi Sportalo.hr. Ekipa je apsolutno zasluženo osvojila ligu, jer su u dva navrata bili bolji od vršnjaka Osijeka te tako završili ispred njih s dva boda prednosti. Na visokoj trećoj poziciji završili su igrači Krešimira Brkića koji je napravio odličan rezultat s juniorima požeške Slavonije. Ugodno iznenađenje su nogometaši novaka u ligi Šokadije iz Strizivojne koji su završili na devetom mjestu. Posljednja je momčad Višnjevca sa samo četiri osvojena boda ispred koje su Županjci sa sedam bodova više.

Naslov najboljeg strijelca podijelili su Osječanin Stjepan Plazonja i Požežanin Ivan Smojvir sa zavidna 34 postignuta pogotka, devet više od prvog pratitelja Josipa Majstorića iz Marsonije.

Kod kadeta pobjednik natjecanja je ekipa Hypo limača koja je također naslov osvojila ispred Osijeka s pet bodova prednosti nakon vrlo uzbudljive završnice. Kao i kod juniora kadeti požeške Slavonije osvojili su treće mjesto s tri boda zaostatka za drugoplasiranim Osječanima.  Na samom začelju završili su kadeti Oriolika sa samo dva osvojena boda.

I u kadetskoj konkurenciji dva igrača podijelila su naslov najboljeg strijelca, a to su Marin Majetić iz Slavonije te imenjak Stanušić iz momčadi Đakovo Croatia.

(Izvor: Sportalo.hr)

 

 

Autor:


NAJČITANIJE