On ipak dolazi !!! | Pleter Portal


28. 05. 2018. 10:02:26   IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online

On ipak dolazi !!!

Razmišljam dakle živ sam… dobro je. Idemo lagano u prvoj pa zaželjeti nešto od našeg djeda pradjeda ili koliko je već star taj Božićnjak.

Voljeni moj iz djetinjstva bradati stvore ti koji voziš sanjke po zraku i ko fol skačeš po krovovima i upadaš kroz dimnjake, svake godine prije Božića Ti napišem pismo i Ti me svaki put zaje***, ali znaš moj djedo šta je nada, nada je k…. pa se ja i dalje nadam i škrabam pisma.

Bojim se da ću ove godine morati razočarati i upozoriti, da će te u prozoru dočekati fenjer, fenjer ne zato što je to cool već zato što vjerojatno neću imati struje pa me frka da se ne zaletiš u dimnjak i napraviš mi zadnje sranje za ovu godinu.

Ja sam ti onaj mali tvrdoglavi pa ne gubim vjeru u nadu, u sebe pa i u tebe i siguran sam da ćeš me vidjeti prije ili kasnije.

Neću Te u pismima više piliti da spustiš cijenu goriva povećaš plaću jer više nemam auto, a i tebe je bilo briga za to jer Ti tjeraš one svoje rogate životinje od nemila do nedraga. Ovaj put te molim da se spustiš malo niže ne brini nema pandura kod nas pa ako pregaziš koju svinju običnu ili divlju nema veze ostavi je pred mojim vratima jer ću inače postati vegetarijanac. Prošle godine si ispo ziher pi*** pa si me zaj*** i za račune, nisi platio već si mi još poslao i opomene pred isključenje, a tu se broje i rate od auta pa ga zato sad i nemam.

Najveće sam svoje nade ove godine polagao u kraj svijeta ali evo kako je i očito i tu sam popušio, možda nekom drugom prilikom.

Nekako sam danas odlučio biti dobar, ali bojim se da ću ostati neshvaćen. Ti se ove godine opet pojavi i daruj nadu i osmjeh našoj djeci, a mi ćemo poklone. Ja ću Ti oprostiti što ćeš me opet zaje***i.

SRETAN BOŽIĆ TEBI djede i svima koji čitaju ove moje škrabotine.

Autor: Ivica Janković

Tagged with:    

Autor:


NAJČITANIJE