U Gradcu se održava 1. Memorijalni malonogometni turnir “Tomislav Šedevi” | Pleter Portal


22. 06. 2018. 7:43:02   IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online IgreKlik - Igrice online

U Gradcu se održava 1. Memorijalni malonogometni turnir “Tomislav Šedevi”

18. lipnja ove godine dođite u Gradac gdje će se na školskom igralištu održati 1.Memorijalni malonogometni turnir “Tomislav Šedevi” s početkom u 19 sati kojega organizira NK Slaven Gradac u čast poginulom prijatelju i dugogodišnjem igraču gradačkog nogometnog kluba.

Tomislav Šedevi, hrvatski vojnik malo kome nepoznat na našem području je smrtno stradao kada se uputio s još dva prijatelja na “pedaločašće” – kako je on volio nazivati svoja putovanja biciklom na kojima je širio vjeru, ljubav i pozitivnu energiju kojom je zračio – odati počast poginulim braniteljima u Vukovar, grad heroja. Tog kobnog dana Tomislav je smrtno stradao kada je na njega naletio automobil, a njegov prijatelj je tom prilikom ozlijeđen. Tomislav je bio uvijek primjer hrabrosti, poštenja, ustrajnosti i dobrote, te tko god ga je poznavao, uvijek će ga nositi u srcu.

Organizatori turnira napominju da im je svima u sjećanju “naš Šedo” i da održavanjem ovog turnira žele sačuvati uspomenu na njega, a vi im u tome možete pomoći svojim dolaskom na turnir.

bic7m

 

Autor:


NAJČITANIJE