NASLOVNAŽIVOT

Ana Baketarić u svojoj Pleternici snimila spot za pjesmu ʺKad vino popiješʺ

27.11.2019. 16:47 | M.B. PREGLEDA: 580

Pleterničanka Ana Baketarić je prošle nedjelje snimila sam spot za pjesmu "Kad vino popiješ" koju je predstavila na požeškom Aurea Festu, a koju potpisuju Davor Magušić, Dalibor Zavođa, a u novo ruho ju je umotao Stjepan Ruda Rudinski, član Grupe Vigor iz Osijeka te napravio savršenstvo od pjesme.

Sve kadrove za spot snimali su u Aninoj rodnoj Pleternici te u vinogradu i vinariji kod gospodina Markote koji ih je počastio svojim vrhunskim vinima.
"U vinogradu i vinariji Markota smo snimili nekoliko zanimljivih kadrova i ovim se putem zahvaljujem gospodinu Marinku Markoti na prilici. Zatim smo otišli do parka u Pleternici, dio spota snimili ondje. Posljednje kadrove snimili smo na našem prekrasnom Trgu bećarca. Za spot sam izabrala vrhunsku ekipu; gospodina Maria Šulinu iz Đakova. Radio je mnoge spotove tamburašima, estradnjacima od Lola, Hanke Paldum, Žere, Cecilije, Nede Ukraden i drugih. Radi se o vrhunskoj produkciji i drago mi je što imam čast raditi s takvim ljudima. Zahvaljujem se svima na podršci, mojim glumcima, plesaču Ivanu Marinoviću, Petri Renduli i Ines Trnačić. Hvala curama koje su se pobrinule da izgledamo popit pravih zvijezda. Za moju frizuru zaslužna je Mateja Adžaga, Frizerski salon Mateja iz Velike, a za šminku Ana Andrijanić Kraljak, o lijepim se noktima pobrinula Jaroslava Jurković -Jaky Nails.", kaže Ana.
"Doista sam sretna što je pjesma dobila ono što zaslužuje. Sad je to TO! Vrhunski glazbenici su radili na njoj, vrhunska ekipa na setu. U mome gradu! Prvi ovakav video uradak. Da je publika bar upola doživi i glazbeni urednici prepoznaju kao mi, imamo HIT! Prije svega, publika je sve, ljudi su najjači medij. Bez vas ništa i ovo što svi mi radimo ne bi imalo nikakvog smisla jer sve što radimo ,radimo za vas. Hvala vam! Jedva čekam da svi vidite što smo vam pripremili. Premijer spota bit će u 1.mjesecu", dodaje Ana.

Tzq7r7psjLY?list=RDTzq7r7psjLY&t=17

Tagovi: ana baketarić, snimanje, spot, pjesme, pleternica