NASLOVNAVIJESTI
Gradonačelnica: ʺGrad ima novca za učenikeʺ

FOTO: L.S.

Gradonačelnica: ʺGrad ima novca za učenikeʺ

16.10.2019. 11:58 | L.S. IZVOR: Facebook PREGLEDA: 817

"S obzirom na to da već dva-tri dana po gradu kruži priča kako grad nema novaca za radne bilježnice dužna sam se osvrnuti na situaciju koja se, očito nečijim propustom, dogodila.

Kontaktirani smo od roditelja učenika sedmog razreda kako moraju sami kupiti radne bilježnice iz dva predmeta jer citiram ”grad za to nema novca”. S obzirom na to da smo mi proveli postupak nabave radnih bilježnica, kutija za tehnički i atlasa za sve učenike osnovne škole, a na temelju popisa koji smo dobili iz škole smatrala sam da su svi učenici već u prvom tjednu škole dobili sve na svoje klupe, a roditeljima je preostalo kupiti samo likovne mape.

Sad čujem da te radne bilježnice, koje sad roditelji moraju kupiti sami, nisu ni bile na popisu za nabavu.


Ne ulazeći uopće u analizu tko je kriv i tko je kako interpretirao, a sad s razlogom strahujući je li ovo izoliran slučaj ili ih ima još, pozivam roditelje koji su morali naknadno kupiti radne bilježnice, kutije za tehnički ili atlase da se s računom (kao dokazom kupnje) jave u gradsku upravu. Ja ću naći način da im se ta sredstava refundiraju.


Grad ima novca za radne bilježnice, grad radi svoj posao, a često i tuđi!" Piše na Facebooku gradonačelnice Antonije Jozić.