NASLOVNA

JOŠ JEDAN NEDOVRŠEN POSAO: Pojedini mještani iz Sulkovaca i dalje čekaju na popravak ceste

5.8.2021. 18:11 | 034portal PREGLEDA: 2980

Gdje god krenuli vrlo često shvatimo da na mjestima zaista imamo loše ceste, no koliko cesta zapravo može biti loša? U ovom članku osvrnut ćemo se na nedovršen posao.

Javio nam se čitatelj koji se požalio na izrazito lošu cestu u Sulkovcima, a koja vodi prema nogometnom igralištu. U ovom slučaju kao i u mnogim drugim slučajevima, riječ je o započetom poslu pa ostavljenom ili se nama to samo tako čini?
“Žalili smo se, ali to nije pomoglo. Ipak mi smo ti koji uništavamo svoja vozila po ovakvim rupama, a ne oni. Cesta je odavno raskopana i evo sve do danas još uvijek nije popravljena. To što u ovoj ulici ima svega par kuća ne znači da ne zaslužujemo barem koliko toliko normalnu cestu, a ne ovo.“, požalio nam se ljutiti čitatelj, a mi u potpunosti razumijemo njegovu ljutnju.
Kako bi stvar bila još gora, raskopane rupe popunjene su krupnim šiljastim kamenom, a što kako nam čitatelj kaže stvara još veću nelagodu tijekom vožnje.Započeto pa ostavljeno tako to inače biva kod nas, a sada nam samo ostaje za vidjeti koliko će se zapravo čekati na novu cestu? Možda mjesec, možda dva, a možda 2-3 godine više nas ništa ne može iznenaditi.


Tagovi: sulkovci, nedovršen posao, loša cesta, raskopana cesta, cesta, radovi

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate