NASLOVNAVIJESTI

LEA TREBA POMOĆ: Pokažimo veliko srce i pomozimo ovoj hrabroj djevojčici

11.2.2020. 11:06 | Andrea Staklarević PREGLEDA: 757

Lea Vurušić je djevojčica koja ima 11 godina i dolazi iz Slavonskog Broda, a do sada prošla je već tri operacije i na žalost očekuje se i četvrta operacija u Zagrebu. Nešto prije više od tjedan dana stigao je predračun za Leinu operaciju…

Nijedan iznos nije nemoguće prikupiti, jer već smo u više navrata pokazali da je to moguće. Predračun za Leinu operaciju iznosi 223 024,50 kuna, sada ovaj iznos izgleda puno, no ako se svi ponovno udružimo, ovaj iznos postajat će sve manji.

Prema svim nalazima i mišljenju, kako profesora Kovača, tako i cijelog specijaliziranog tima, Lea mora na operaciju kralježnice koja zahtjeva pristup i s prednje strane (prsa) i sa stražnje strane (leđa).


Nažalost te dvije operacije neće moći biti odrađene u jednom zahvatu nego će biti u razmaku od tjedan dana. Dakle profesor će Leu operirati s prednje strane kako bi sredio rebra i cijeli trup joj podigao prema gore, a sa zadnje strane da se izvade postojeće šipke i korigira gornji i donji dio kralježnice na kojima kralješci još nisu srasli.


Otvoren je i račun za donacije koji glasi na Specijalnu bolnicu Arithera. U trenutku kada se navedeni iznos skupi, račun se zatvara, a mi ćemo vas nastojati što češće obavještavati o tome koliko se skupilo novaca za malenu Leu.

Ustanimo ponovno svi zajedno i pomozimo ovoj hrabroj djevojčici...

Možete pomoći uplatom na sljedeći račun:

IBAN:
HR6824880011500130695
Specijalna bolnica Arithera
Bukovačka cesta 1, 10 000 Zagreb
SWIFT (za uplate iz inozemstva): BFKK
HR 22

Tagovi: pomoć, lea, operacija