NASLOVNAVIJESTI
Nova hit aplikacija: Ocijenite svoga župana i gradonačelnika ili općinskog načelnika!

FOTO: 034portal

PROJEKT 034PORTALA

Nova hit aplikacija: Ocijenite svoga župana i gradonačelnika ili općinskog načelnika!

10.3.2019. 14:45 | 034portal PREGLEDA: 1275

034portal je punih 8 godina vodeći lokalni medij u Požeško-slavonskoj županiji. Naša je dužnost, uz pravodobno i što objektivnije izvještavanje javnosti, predstavljati i nove, modernije metode kontrole lokalnih vlasti.

Građani trebaju imati veću ulogu u donošenju odluka na lokalnoj razini, a da bismo to postigli, lokalne vlasti moraju biti na usluzi građanstvu. Političari su odgovorni svojim građanima, ne samo u predizborno i izborno vrijeme, već u bilo kojem trenutku. Građani trebaju imati mehanizme kontrole, pohvale i pokude za sve što dužnosnici naprave - bilo dobro ili loše.

Zato vam predstavljamo projekt Građani ocjenjuju. Riječ je o novoj web aplikaciji koja će omogućiti građanima Požeško-slavonske županije da ocijene svoje lokalne i županijske dužnosnike i njihove politike. Za početak, pripremili smo kratki upitnik i pozivamo vas da ga ispunite kako bismo dobili što realniju sliku naše županije.


Pomoću ove aplikacije možete ocijeniti rad požeško-slavonskog župana i vašeg gradonačelnika/gradonačelnice ili općinskog načelnika te iskazati svoj optimizam/pesimizam o životu u vašoj lokalnoj zajednici. Ukupni rezultati će se automatski pojaviti za svakog dužnosnika, tako da ćemo stvoriti sustav konkurencije među njima kako bismo poboljšali njihovu učinkovitost. Budite slobodno strogi, ali i realni. Ako je netko zaslužio dobru ocjenu - neka je ima - da bi se drugi potrudili više.


Kliknite ovdje i sudjelujte u projektu Građani ocjenjuju. Kad skupimo dovoljan uzorak ispitanika, objavit ćemo detaljnu analizu te ćemo vidjeti kako diše naša županija.

 

Tagovi: građani ocjenjuju, ocjenjivač, lokalna vlast

Podržavate li članstvo Hrvatske u Europskoj uniji?

1. Da

2. NARAVNO

3. NE

4. SVEJEDNO MI JE

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate