NASLOVNA
Osposobljavanje za konobara na području Požege

FOTO: Arhiv

PROMO ČLANAK

Osposobljavanje za konobara na području Požege

15.2.2019. 09:13 | Mladen Mirković PREGLEDA: 288

Nezaposlenost mladih osoba u Hrvatskoj, osobito onih ranjive dobne skupine do 25 godina, u stalnom je porastu, a sve ih više odlazi u inozemstvo u potrazi za poslom i sigurnijom budućnosti. Pučko otvoreno učilište „Obris“ Požega, u okviru projekta „Dobro došli, izvolite“ sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, organizira i provodi besplatno osposobljavanje za konobara, zanimanje koje je iznimno traženo i cijenjeno na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja iznimno velika.

Osposobljavanje je u potpunosti financirano sredstvima Europske unije te je za sve nezaposlene polaznike besplatno. Posebno je atraktivno jer veći dio osposobljavanja (70 posto) čini praktična nastava koja će se održavati u Pizza Bolte Lounge Baru u Požegi. Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i vrlo vrijedno radno iskustvo i znanje u struci.

Prednost kod prijave imaju nezaposlene osobe do 25 godina. Osobe oba spola su itekako poželjne za ovo zanimanje te su dobrodošli i muški i ženski polaznici.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti do četvrtka, 21. veljače 2019. godine na telefon 034/313-400, e-mail: info@pou-obris.hr ili osobno na adresi Vanje Raduša 19, Požega.

 


Tagovi: obris, osposobljavanje, požega