NASLOVNAŽIVOT
Pleternički mladenci Ana i Uroš zbog korone svadbu napravili u svom dvorištu, na vjenčanje išli traktorom

FOTO: Privatna arhiva

Pleternički mladenci Ana i Uroš zbog korone svadbu napravili u svom dvorištu, na vjenčanje išli traktorom

16.8.2020. 12:29 | 034 Portal PREGLEDA: 3283

Zbog korona krize otkazani su svi mogući događaji na kojima je obavezno okupljanje većeg broja ljudi, pa su tako na udaru bile i svadbe koje su se odgađale, pomicale, premještale, otkazivale i tako dalje.

Ana i Uroš Baroš iz Pleternice svoje vjenčanje su trebali proslaviti u svečanoj sali u Zagrađu, no zbog mjera opreza i svih restrikcija vezanih za koronavirus, par se odlučio na smanjenje broja grostiju, ali i  promjenu mjesta događaja.


Dezinfekcijski punkt na ulazu u dvorište


Tako su broj gostiju s 300-tinjak smanjili na 80-ak, a večeru i zabavu odlučili su održati pod šatorom u dvorištu svoje obiteljske kuće u Pleternici.


Osim vjenčanja, mladi roditelji su jučer krstili svog sina Marina pa su iskoristili priliku i sa svojim najbližim gostima proslavili njegovo krštenje.


Mama Ana i sin Marin

Sve mjere opreza su maksimalno ispoštivane, a da su ovi svatovi itekako posebniji od drugih dokazuje i prijevoz kojim je kum mladenku odvezao na vjenčanje u pleterničku crkvu sv. Nikole biskupa. Mladenkin prijevoz do crkve je bio traktor okićen plišenom medvjeđom obitelji, a mladenci su se i nakon vjenčanja, prvi put kao supružnici, provozali u njemu.Sve u svemu, bili su ovo jedni nadasve drukčiji i posebni svatovi koje će susjedi i gosti, prijatelji i rodbina dugo pamtiti.

Dragim mladencima želimo dug i sretan zajednički život, a malom Marinu bezbrižno djetinjstvo. Čestitamo!

Tagovi: vjenčanje, svadba, svatovi, pleternica, ana, uroš, dvorište, gosti, mjere, korona virus, trakor

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate