NASLOVNA
POKAŽIMO VELIKO SRCE: Obitelj iz Našica u požaru je ostala bez svega

FOTO: nasice.com

POKAŽIMO VELIKO SRCE: Obitelj iz Našica u požaru je ostala bez svega

4.11.2021. 10:16 | Andrea Lužanac PREGLEDA: 1002

U trenutku kada je nekome potrebna pomoć, Hrvatska je u više navrata pokazala koliko veliko srce ima. Ovaj put to isto veliko srce moramo svi zajedno pokazati obitelji iz Našica, a koja je u požaru nažalost ostala bez svega.

Obitelj Maleta ima šestero djece, srednjoškolca od 17 godina, blizanke od 9 godina, sina od 8 godina, curicu od 5 i najmlađe dijete od godinu i 7 mjeseci. U noći kada se dogodila tragedija, majka Ana na svu sreću bila je budna te je začula pucketanje, a nakon čega  je odmah probudila supruga. On joj je rekao da je kuća u plamen i da svu djecu izvede van iz kuće.


FOTO: nasice.com


Na sreću u požaru nitko nije stradao, ali je osmeročlana obitelj ostala bez krova nad glavom. U istu kuću u Klokočevcima koja je izgorjela u požaru, obitelj Maleta doselila se prije četiri godine, piše sib.net.hr. Ostali su bez krova nad glavom, ali zato imaju jedni druge i imaju nas. Ovoj obitelji potreban je privremeni dom, kako bi ovu zimu lakše prebrodili. U požaru su ostali bez svega pa im je potrebna i dječja obuća i odjeća.


Ova obitelj živi od dječjeg i porodiljnog te onoga što uspiju zaraditi, supruga ide raditi na sezone, a suprug je nezaposlen. Obnova njihove kuće će potrajati zasigurno nešto više od godine dana, a ako želite pomoći ovoj obitelji možete ih kontaktirati na broj telefona 098/163-6720.Tagovi: Požar, našice, kuća, dom, osmeročlana obitelj, obitelj, vatra

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate