NASLOVNA

POŽEŠKI ZATVOR DOBIO NOVOG ČLANA: Uhvaćen za volanom u alkoholiziranom stanju

14.11.2021. 21:09 | Andrea Lužanac PREGLEDA: 1975

Iako je policija najavila pojačan nadzor u prometu povodom Martinja, nekolicina vozača se ipak nije obazirala na upozorenje. Naime, jedan od njih je 55-godišnji vozač koji se odvažio sjesti za volan u alkoholiziranom stanju, a sada će zbog toga provesti 15 dana u zatvoru.

55-godišnjak zatečen je u prometu s 2,22 promila alkohola u krvi, a osim toga alkoholizirani vozač se odlučio na vožnju iako mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

Kako se navodi u policijskom izvješću, nesvjesni vozač doveden je na Općinski sud u Slavonskom Brodu, a  gdje mu je izrečena kazna zatvora od 15 dana i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.


Zatvor u Požegi tijekom jučerašnjeg dana dobio još jednog novog člana, koji se sada zasigurno pita "ŠTO MI JE OVO TREBALO?“. Ovim putem podsjećamo sve vozače kako policija i dalje nastavlja s pojačanim nadzorom u prometu, a kako upravo vi ne bi postali novi član požeškog zatvora, preporučujemo vam da ako pijete ne sjedate za volan.


Tagovi: Promet, policija, zatvor, zatvor u požegi, požega, alkohol

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate