NASLOVNAVIJESTI
Prema Crobarometru HDZ vodi s 29,3%: Kakvo je stanje u Pleternici?

FOTO: net.hr

Prema Crobarometru HDZ vodi s 29,3%: Kakvo je stanje u Pleternici?

24.11.2018. 09:57 | Pleter-portal IZVOR: NET.HR PREGLEDA: 512

Prema najnovijem ispitivanju Crobarometra Dnevnika Nove TV, HDZ je otporan na sve afere. Naime, da su danas izbori oni bi dobili čak 29,3 posto podrške građana.

Za sada najveća oporbena stranka za mnoge proživljava svoje najgore dane. Oni imaju potporu samo 14,6  posto birača i to je drugi najlošiji rezultat stranke otkad se provede ovakva istraživanja. Živi zid pak je u rastu, s potporom od 13,5 na korak su da prestignu SDP-e.

Već posljednja dva mjeseca Most je u padu i završili su mjesec s podrškom od 6 posto.Stranke bez kojih nema vlasti

Iako su prelasci zastupnika učinili stranku Milana Bandića 365 trećom strankom u parlamentu po broju zastupnika, oni su imaju podršku od samo 3,8 posto. Stranku Milana Bandića slijedi HSS kojem podršku daje 3,6 posto građana, a HSU je na 3,1 posto.Gotovo 10 posto neodlučnih

Stranka Pametno je na 2,9 posto, dok je HNS na 2,3 posto. Stranka Neovisni za Hrvatsku ima 2,1 posto, Promijenimo Hrvatsku 1,7 posto, a IDS ima 1,5 posto.

Ostale stranke imaju manje od 1 posto, a birača koji ne znaju za koga glasati je 9,4 posto ispitanika.

Barometar u Pleternici

Kako bismo znali kakvo je točno stanje u Pletenici, 034 portal je napravio anketu u kojoj se naši čitatelji (i svi koji to žele) mogu izjasniti kome bi dali svoj glas da su sutra izbori. 

Birati možete između HDZ-a, SDP-a, Živog zida, MOST-a i Nezavisnog Hrvoja Galića.

Glasovati možete OVDJE, a rezultate ćemo objavljivati svakih nekoliko dana na našoj Facebook stranici.Tagovi: pol, barometar, izbori, ankete