NASLOVNAVIJESTI
Prodaja jedinstvenih neretvanskih mandarina na nekoliko lokacija u Požegi, Jakšiću i Slavonskom Brodu

FOTO: M.M.

Prodaja jedinstvenih neretvanskih mandarina na nekoliko lokacija u Požegi, Jakšiću i Slavonskom Brodu

20.9.2019. 07:35 | Mladen Mirković IZVOR: 034 portal PREGLEDA: 310

Kako je došlo vrijeme mandarina, u Požegi na križanju ulica Frankopanske i Eugena Kvaternika, Njemačkoj ulici, Osječkoj ulici u Jakšiću te u Supernova Colosseum-u u Slavonskom Brodu prodaju se Neretvanske mandarine direktno od strane OPG-a Tomislava Markote iz Rogotina pored Ploča.Mandarine domaće proizvodnje iz Doline Neretve u Požegi se prodaju već šestu godinu. Dostava sviježih mandarina je tri puta tjedno. Osim mandarina na štandu Markote mogu se kupiti i suhe smokve, šipak i maslinovo ulje.


Ovo je jedini OPG u ovom dijelu Slavonije koji prodaje direktno od proizvođača, a prodaja mandarina kreće 20. rujna i trajat će do kraja prosinca.
Napomenuti moramo da ove mandarine nisu tretirane i jučer su ubrane, a danas su na štandu. Svi zainteresirani za mandarine neka požure na štandove u Požegi, Jakšiću i Slavonskom Brodu kako bi se osladili.

Da su ove mandarine baš ono što želite dokazuje i to kako na svakom štandu možete probati mandarine kako bi se prije kupnje uvjerili u kvalitetu Neretvanskih mandarina OPG-a Markota.

Štand je otvoren svaki dan od 09:00 do 17:00 sati.