NASLOVNANASELJA
Radovi u Zagrađu više propadaju nego što napreduju

FOTO: Čitatelj 034portal-a

Radovi u Zagrađu više propadaju nego što napreduju

27.9.2020. 12:41 | 034portal.hr PREGLEDA: 1448

Tijekom posljednjih dana na više mjesta u Požeško-slavonskoj županiji obavljaju se radovi na cestama i uz njih, pa tako i u Zagrađu. Naime, javio nam se čitatelj koji kaže kako se u Zagrađu već nekih dvadesetak dana obavljaju građevinski radovi, a riječ je o postavljanju spremnika za sat/mjerač potrošnje vode.

"Investitori radova su toliko ažurni u postavljanju ovog spremnika baš kao i Niko Kranjčar u dvadesetoj minuti.", našalio se čitatelj te nadodao kako se na postavljanju spremnika radi 1,5 dan, a onda slijedi četiri dana pauze.
Ove radove zaustavila je kiša, a prema ovim fotografijama može se reći da je uništila nečiji trud. Od obilne kiše koja je padala posljednjih dana, podignuli su se betonski temelji sa spremnikom te sada svi radovi mogu krenuti od početka. No, ovoga puta nešto većom mukom, a tu su zasigurno i veći troškovi, jer se eto dogodila neočekivana situacija od strane "Vakule".
"Kako bi cijela situacija bila još gora, ovi radovi se nalaze uz sam rub ceste te se ista počinje lagano urušavati u iskopanu jamu, a što će štetu napraviti još većom.", požalio se čitatelj.

Sve ovo je samo još jedan dokaz kako se to općenito kod nas radi, a da se sve ovo na vrijeme odradilo do ovoga ne bi došlo.

Tagovi: radovi, zagrađe, vodomjer, kiša, cesta, urušavanje ceste

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate