NASLOVNA

Slavonac se kladio pa umjesto novca dobio prijetnje smrću

4.11.2021. 10:16 | Andrea Lužanac PREGLEDA: 815

Klađenje je u društvu sve prisutnije, a s klađenjem nerijetko dolazi i do krađa i prevara. Naime, mladiću (27) ukraden je novac kojeg je uložio u klađenje putem aplikacije za klađenje. Mladić je ostvario komunikaciju s nepoznatom osobom, a koja mu je ponudila "siguran" dobitak. Nakon što je 27-godišnjak pristao na ponudu, uplatio je 3 tisuće kuna i u konačnici ostao bez novca.

Iz PU osječko-baranjske navode za Glas Slavonije, kako je nepoznata osoba mladića dovela u zabludu na način da ga je  uvjerila kako je ostvario dobitak te da treba uplatiti dodatni novac na ime troškova isplate dobitka. Mladić nije razmišljao pa je putem aplikacije za uplatu i slanje novca uplatio oko pet tisuća kuna, a na kraju je poslao i presliku osobne iskaznice. Sve je ovo učinio nadajući se isplati "dobitka", ali tu isplatu na žalost nije dobio te se ispostavilo da je prevaren.

Naime, kako piše Glas Slavonije nepoznata osoba nije isplatila navodni novčani dobitak, nego je ozbiljno zaprijetila smrću 27-godišnjem mladiću. Iz PU osječko-baranjske navode kako nastavljaju potragu za nepoznatim počiniteljem. Ovaj slučaj će zasigurno biti škola onim osobama koje su planirale ili još uvijek planiraju nasjesti na ovakve ponude.


Tagovi: prevara, klađenje, mladić, osijek, krađa, policija, prijetnje smrću

Kako ste zadovoljni sa "Adventom u bećarskom šoru"?

Jako sam zadovoljan/zadovoljna

Moglo je i bolje

Uopće nisam zadovoljan/zadovoljna

Svejedno mi je

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate