NASLOVNAŽIVOT
Tomo Opačak sam sebi podigao kip u prirodnoj veličini

FOTO: Brod Portal

NADMAŠIO SAM SEBE

Tomo Opačak sam sebi podigao kip u prirodnoj veličini

6.6.2019. 13:29 | brodportal.hr IZVOR: brodportal.hr PREGLEDA: 1781

Kako se čini, bijeli gipsani kip pokazuje Opačka kako priča na mobitel, a na fotografiji koju nam je poslao čitatelj vlasnik kipa s osmjehom pozira uz vlastitu kopiju.

Je li Opačak sam naručio kip ili je u pitanju poklon, trenutno nije poznato.

Osim poduzetništvom, Opačak je jedno vrijeme bio i aktivan politički u to u brodsko-posavskom SDP gdje je 2013. u prvom krugu izbora za predsjednika Županijske organizacije porazio bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu, Milanovićevog čovjeka u županiji čime je digao vrh stranke u nastojanju da u drugom krugu Opačak nipošto ne pobijedi. Spominjala se čak i kupovina glasova u prvom krugu od strane Opačka, ali ništa nije bilo dokazano, a nakon pobjede Jakovine u drugom krugu cijela priča se stišala.


Zanimljivo, 2016. predsjednica ŽO SDP-a BPŽ postaje Tomina sestra Marina Opačak Bilić koja je vijećnica u brodsko-posavskoj Županijskoj skupštini, a inače i sama poduzetnice. 


Tomo Opačak je nakon razočarenja izborima unutar SDP-a zamrznuo članstvo te najavio i kandidaturu za predsjedničke izbore od koje na kraju nije bilo ništa.

tekst i foto: www.brodportal.hrTagovi: tomo opačak, kip, gips, slavonski brod